TOP guitar tips

Glemt! (tips fra Asian dub foundation)
Her er bildet jeg glemte i forrige post. Om tanker som hjalp til med å skape SONICS og tanker rundt å bruke gitaren som noe mer enn gitar. Når man vanker med musikere så er det lett å dyrke gitaren og fylles med æresfrykt som igjen dyrker kreativ stagnasjon, slik demonstrert hver gang man går inn i en gitarbutikk og hører endeløse triader av gitarronk.

"Slik startet Ijin. Instrumentene jeg hadde bygget for støy avfødte; Feedbacker et instrument som lagde lyder jeg tidligere hadde kun fått til på munnspill pitcha ned 20 ganger, dronete uforutgibart og innen dette fantes lyd til grenseløs ukontrollerbar støy eller tilfeldige harmonier i takt med dens gitarsutgangspunkt. Tidlig i utvikling av SONICS fant jeg en tankrekke fra et gitarblad som reflekterte egne tanker men også frigjorde meg til å strekke meg forbi snevre, fastgrodde inneforståelser rundt gitaren."Klikk på bildet for bedre lesbarhet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

myfirstrecordlabel

myfirstrecordlabel

33, Oslo

My first recordlabel er et billedkunst møter musikk prosjekt, hvor musikk sin påvirkning av billedkunst illustres gjennom guitar hacking (SONICS) og performance. Se documentasjon av dette på www.myfirstrecordlabel.com For kontakt: blandhoel@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits