DIY post 1990.

Nerdy shit to follow

Jeg bruker en ZOOM H4 lyd opptager, utdatert dvs. nå er den sikkert billig og anvendelig tar opp stereo spor som du kan splitte å bruke til å ta opp 2 forsterkere som illustrert.

Dette er ikke anbefalt opptaksmetode, men for de late blant menneskeheten kan dette være en redning i prosessen av å dokumentere spontane musikalske eller bare audioative kreative utbrudd. Har du mer peng og plass, kjøp deg en USB mixepult med 4-6 spor ut til en PC eller MAC og mikrofoner.


My first recordlabel som grunn-ide var nettopp (do it yourself) DIY oppdatert, finne en måte å rote frem opptak og soveromseksperimenter, å la folk finne disse små skatter som ellers forble soveromshemmeligheter. Brenne det ut på CD-R inspirert av CD-R plateselskaper som tidlig Metronomicon Audio.

 

Tips se documentaren DIY or DIE: Del 1-8 finnes på Youtube--

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

myfirstrecordlabel

myfirstrecordlabel

33, Oslo

My first recordlabel er et billedkunst møter musikk prosjekt, hvor musikk sin påvirkning av billedkunst illustres gjennom guitar hacking (SONICS) og performance. Se documentasjon av dette på www.myfirstrecordlabel.com For kontakt: blandhoel@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits